Matrassen

Natuurlijke materialen voor een gezonde nachtrust
Pocketvering matras

Wij raden een matras aan dat een optimale balans creëert tussen de juiste ondersteuning en comfort, een balans die je ruggengraat laat rusten en herstelt gedurende de nacht. Onze matrassen zijn Eco gecertificeerd door het gebruik van duurzame natuurlijke  materialen zoals zuiver vlas, wol, katoen en gelatexeerd paardenhaar. Natuurlijke materialen laten je matras ademen door lucht te laten circuleren rond je lichaam. Hierdoor worden de perfecte slaapomstandigheden gecreëerd. 

Het is de moeite waard om je nieuwe matras uit te proberen in onze winkel. Met de hulp en kennis van onze slaapadviseurs kan er precies worden vastgesteld welk niveau van ondersteuning het beste bij je past.

1 %
Slaapkwaliteit

Maar liefst 63% van de consumenten is niet positief over hun eigen slaapkwaliteit!

1 %
duurzaamheid

Bijna de helft van de consumenten 49% let bij aanschaf van een nieuw bed op de duurzaamheid. In 2013 was dit nog slechts 30%.

1 %
Online

Slechts 13% van de consumenten kopen een matras online het betreft hierbij budget aankopen.

Wanneer je niet bekent ben met matrassen, is het soms best lastig om te bepalen wanneer een matras goed is. Om dit te bepalen spelen allerlei kenmerken een rol. Kenmerken zoals warmte-isolatie, vochtafvoer, de behoefte van je eigen lichaam en je persoonlijke wensen bepalen de keuze voor het juiste matras. Een goed matras houdt rekening met factoren zoals je slaaphouding, warmte-isolatie en vochthuishouding en heel belangrijk de gevoeligheid van je gewrichten.

Wij slapen heerlijk jij ook?
Scroll naar boven