Over Fort

Veronique Vissers

Elk mens maakt een reis door het leven. De slaapkamer is hier het toonbeeld van. Het beweegt mee met veranderde leefsituaties. De kracht van Fort Solid Sleep is de oude en nieuwe hoofdstukken met elkaar te verbinden.

Binnen onze sfeerstudio kunnen wij voor u een complete slaapkamer creëren waarbij wij rekening houden met functionaliteit en individualiteit. Het is daarom van belang om onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen zodat wij een zo’n relevant mogelijk slaapadvies te kunnen geven. Binnen onze slaapkamerstudio zijn we trots op wat we doen, simpelweg omdat er niets mooier is dan een tevreden klant als resultaat van een opgeleverde slaapkamer.

 

"Alles is relatief, behalve je nachtrust"
Novamobili garderobekasten

Wij hebben een duidelijke voorkeur van het gebruik van materialen die ons door de natuur worden gegeven en van hoge kwaliteit zijn. Daardoor hebben wij een geheel eigen signature weten te creëren met een tijdloze allure. Vanzelfsprekend vinden wij de slaapkamer de belangrijkste verblijfsruimte in een woning. Het is ons Fort.

Als aanvulling op het merk Fort Solid Sleep werken wij samen met gelijkstemde merken die dezelfde passie hebben voor slapen en toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende kwaliteit. Voor het creëren van een uitgebalanceerde slaapkamer is het van belang om een winkel te vinden met knowhow en ervaring. Inmiddels hebben wij ruim twintig jaar vakkennis opgedaan in het adviseren van high-end slaapcomfort dit is dan ook onze expertise.Wat u van ons kan verwachten is een gastvrije en enthousiaste ontvangst en minstens zo belangrijk, wij voelen ons nergens te groot of te klein voor.

U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen in onze winkel maar mocht u een uitgebreider slaapadvies wensen dan plannen wij graag een afspraak voor u in.

Veronique  en Jasper

Scroll naar boven