Geurbeleving

Marie-Stella-Maris

Geuren werken op verschillende niveaus. Maar welke geur gebruik je in welke vertrek? In de slaapkamer zijn twee dingen belangrijk, het is onze plek om te ontspannen en tegelijk ons liefdesnest. Het is algemeen bekend dat bijvoorbeeld Lavendel een goede nachtrust bevordert van wegen haar rustgevende eigenschappen. Onze geur zintuigen zijn onlosmakelijk verbonden met onze herinneringen en emotie’s. En voegt daardoor veel toe aan de beleving in je slaapkamer. Echter er bestaat wel een groot verschil tussen synthetische en etherische geuren.

 De luxe geuren en producten van Marie-Stella-Maris bestaan uitsluitend uit Etherische Oliën 100% natuurlijk De visie van dit Nederlandse lifestyle merk sluit naadloos aan op de beleving van Fort Solid Sleep. Lees verder voor het bijzondere verhaal achter Marie-Stella-Maris. De luxe huisparfums zijn verkrijgbaar in onze webshop.

"Alles is relatief, behalve je nachtrust"

Voor ons Nederlanders is het zo vanzelfsprekend, een schoon en hygiënische bed en het liefst een schoonglas water op ons nachtkastje. helaas is dat niet voor iedereen toereikend. Marie Stella Maris is een Nederlands merk dat ervan overtuigd is dat iedereen wereldwijd toegang moet hebben tot schoon water, hygiëne en sanitatie dit zijn de basiselementen achter Marie Stella Maris. Met de verkoop van natuurlijk Home assortiment en natuurlijk mineraalwater zetten wij ons gezamenlijk in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat jij koopt wordt een vast bedrag afgedragen om wereldwijd drinkwater projecten te kunnen realiseren. Fort Solid Sleep steunt dit initiatief want samen maken we het verschil. www.marie-stella-maris-foundation.org

Schoon drinkwater & hygiëne voor iedereen, wereldwijd
Mix & Match
Geurbeleving
Scroll naar boven