Hoofdborden

Stoer Eikenhout & Rubber
hoofdborden Gorichem

De hoofdborden van Fort worden custom made vervaardigd en kunnen daardoor achter een boxspring of ledikant geplaatst worden. Door het gebruik van massief eikenhout krijgt je slaapkamer een uniek karakter. Tenslotte is iedere boom anders van structuur; denk daarbij  aan scheurtjes en knoesten. Hierdoor is de ziel van het hout goed zichtbaar. Omdat wij maatwerk leveren is het mogelijk om de afmeting aan te passen aan uw ruimte. Door het gebruik van dit mooie hout creëer je een stoere look in je slaapkamer dat door de jaren heen alleen maar mooier gaat worden! Kies je voor een hoofdboard van Fort dan kies je voor kwaliteit en luxe.

Duurzaamheid vinden wij  belangrijk daarom gebruiken wij uitsluitend hout dat FSC gespecificeerd is. Het FSC keurmerk zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen worden.

Hoofdbord massief eiken
verandering
1 %

39% van alle Nederlandse vrouwen geeft aan, dat ze tijdens de seizoenswisselingen  graag kleine veranderingen doorvoeren in hun slaapkamer. 

duurzaam
1 %

Van al het hout in Nederland is slechts 12% echt duurzaam.

mijn kant
1 %

Onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de ondervraagde mensen slapen altijd aan dezelfde kant van het bed.

hoofdbord gorinchem
hoofdbord gorinchem

De rijkdom van de natuur is voor ons een onuitputtelijke inspiratie bron, en dat zie je terug bij de unieke maatwerk hoofdborden binnen onze collectie. Die zelfde passie delen wij met onze meubelpartner. Bij onze meubelmakerij  worden ze ontzettend blij wanneer de boom tot planken wordt gezaagd en de geur van zaagsel vrijkomt. Het boek van de boom vouwt zich als ware open en de structuur van het hout  bepaald uiteindelijk het karakter van het hoofdboard.

Het boek van de boom vouwt open
Mix & Match
Hoofdborden
Scroll naar boven