Dekbedden

Ganzendons wat de natuur ons geeft

De biologische donzen dekbedden van Fort zijn gemaakt van het allerbeste en zuiverste ganzendons en veren. Voor de ultieme slaapbeleving is een luxe dekbed essentieel. Wij werken het liefst met dons het is een product wat de natuur ons gegeven heeft en daardoor aansluit bij onze filosofie. Bovendien heeft dons een aantal unieke eigenschappen wat het luxueus maakt om onder dons te slapen. een van de voordelen is dat dons isoleert en houdt daardoor de warmte vast voor je lichaam, terwijl het vocht ook tegelijkertijd  kan verdampen. Bovendien is dons ook bijzonder licht op je lichaam waardoor je het gevoel krijgt dat je wordt omarmd.

Er is veel kwaliteitsverschil in donzen dekbedden. Wees op je hoede bij aanschaf van nieuwe donsproducten van mindere kwaliteit. Deze zijn vaak besproeid met een lijmachtige sealer zodat het dons niet kan ontsnappen door de tijk maar het voorkomt ook dat de lucht niet meer goed kan circuleren. Een donzen dekbed heeft weliswaar een hogere aanschaf  prijs maar gezien de duurzaamheid is het de investering zeker waard!

1 %
Koud

Maar liefst 31% van alle vrouwen hebben last van koude voeten in bed, tegenover een luttele 6,9% van de mannen.

1 %
Medicatie

Ruim 20% neemt af en toe slaapmedicatie op recept.

1 %
schokkend

57% van de 2000 ondervraagden vervangt alleen hun dekbed wanneer het niet meer comfortabel voelt. Er zijn mensen die al 19 jaar onder het zelfde dekbed slapen!

Scroll naar boven