boxsprings

De ultieme hotelbeleving in je eigen slaapkamer
Fort Label boxspring

De luxe boxsprings van Fort hebben een ongeëvenaard ligcomfort door het gebruik van natuurlijke materialen van duurzame bronnen. Onze verfijnde boxspring is voorzien van een veerkrachtige ondersteuning en past zich geleidelijk aan je lichaam aan. Als je voor het juiste bed kiest dan voel je je comfortabel, uitgerust en energiek. Nacht na nacht de ultieme hotelbeleving in je eigen slaapkamer.

Personaliseer je boxspring door te kiezen uit onze weelderige stoffen collectie. De stoffen voldoen aan de hoogste eisen en zijn geweven uit grondstoffen die moeder natuur ons geeft. Denk daarbij aan jute, linnen en katoen. Door de verschillende structuren met elkaar te combineren, creëren wij een luxe sfeerbeleving in je slaapkamer die uniek en stoer te noemen is. 

IMG_9308
1 %
VOLLE MAAN

De slaapkwaliteit gaat achteruit wanneer het volle maan is. Onderzoek heeft uitgewezen dat 33% slechter inslaapt en eerder wakker wordt.

1 %
hotelbed

Uit onderzoek cijfers is gebleken dat 49% van de consumenten thuis ook graag willen slapen in een hotelbed cq. boxspring

1 %
getrouwd

Maar liefst 25% van de getrouwde stellen slapen apart. Wel is het aantal huwelijksjaren bepalend.

De boxspring behoort tot het beste slaapsysteem. Maar wat is een boxspring eigenlijk? Een boxspring is niet anders dan een bedbodem zoals een lattenbodem of spiraal. Maar doordat de boxspring voorzien is van een pocketvering-interieur wordt het lichaam overal gelijkwaardig ondersteund en krijg je de beste lighouding. Samen met de matras en topper ontstaat het hoogst haalbare slaapcomfort. Er is veel kwaliteitsverschil in het algemene aanbod van boxsprings. Wij leggen je graag de verschillen uit waarom wij uitsluitend kiezen voor de beste kwaliteit. 

Wat is een boxspring eigenlijk?
Mix & Match
Boxspring
Scroll naar boven