Bedtextiel

Mrs. Me Home Couture

De kracht van de textiel collectie van Mrs.Me is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor de slaapkamer. De liefde voor mode en vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zowel katoen, perkal, katoensatijn en leverbaar in 200, 300, 500, en 600 thread count. 

Dekbedovertrek wit graphite
1 %
Nieuwe date

Uit onderzoek is gebleken dat 15% van de ondervraagde mannen nieuw beddengoed kopen wanneer ze een nieuwe date hebben voor het geval dat.

1 %
Happy

Enquete onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die dagelijks hun bed opmaken het gelukkigst zijn maar liefst 71% van de mensen.

1 %
naakt

Nederlanders scoren niet hoog als het gaat over naakt slapen slechts 20% laat de pyjama achterwegen.

Voor spreien, kussen en plaids selecteert Mrs.Me home couture innovatieve materialen met geraffineerde texturen met comfortable eigenschappen. De exclusieve collectie van Mrs. Me is verkrijgbaar in onze winkel en tevens te bestellen via onze webshop.

Luxury is in each detail
Mix & Match
Bedtextiel
Scroll naar boven